Ha továbblép, a Fotó Agóra működtetőit és stábját ismerheti meg, olvashatja a szerzői jogokkal kapcsolatos állásfoglalást.

Impresszum

A Fotó Agóra egy magyar nyelvű, független információforrás és találkozóhely fotósoknak és a fotográfia iránt érdeklődőknek. E helyen a 2016 június után publikált tartalmak érhetők el. Ab korábban publikált tartalmak böngészéséhez bökjön ide.

Fenntartó, szerkesztő és üzemeltető: Dr. Nagy Sándor Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szerzők: A szerkesztő a Fotó Agórán megjelenő legtöbb tartalom szerzője (egyelőre)

Fejlesző, tárhely szolgáltató: cPanel.hu

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: 30/2070549

 

Szerzői jogok

A FotóAgórán közölt minden tartalommal (szöveg, ábra, kép, stb) kapcsolatos szerzői jog (©) az adott publikációt jegyző szerzőt illeti, annak hiányában a weboldal (portál) Fenntartóját. Az egyes publikációkban megjelenő, a szövegtől eltérő forrásból származó képek forrását külön megjelöljük (általában a kép fölé vitt egér hatására felbukkanó ablakban). Számos ábra, kép forrása a Wikipedia szabad lexikon (http://wikipedia.org/). Ezek többnyire a GNU Free Documentation License (GNU FDL vagy egyszerűen GFDL) jogvédelme alatt állnak (http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License), vagy a közösségi tulajdon, a „public domain” részét képezik, amelyek bármely célra szabadon felhasználhatók (http://en.wikipedia.org/wiki/Public_domain).

A jogvédett tartalmak utánközléséhez a jogtulajdonos előzetes engedélye szükséges, megszerzése érdekében forduljon bizalommal a portál Szerkesztőjéhez ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).