Egy új tételt iktattam a Főmenübe. Ezen az okdalon gyűjtöm össze mindazokat a dokumentumokat, amelyeket letöltésre ajánlok a FotoAgora látogatóinak. Lépjen tovább a részletekért!

 

Indulásként felsorolom a LETÖLTHETŐK menüben mindazokat a fényképezés különböző kérdéseivel foglalkozó korábbi népszerű ismeretterjesztő előadásaimat, amelyeken vetített bemutatókat már a régi FotoAgora oldalon felajánlottam látogatóimnak (a Hírek > Egyéb hírek menüben). Az új menü tétellel azon látogatóim dolgát kívánom megkönnyíteni, akik a hozzáférhető fájljaim iránt érdeklődnek – a LETÖLTHETŐK menüben csak letölthető anyagokat talál a látogató, és együtt a teljes kínálatot, a 2016 júliusa előtt megjelenteket is. Természetesen ezen az oldalon fognak folyamatosan megjelenni a jövőben tartandó előadásaim anyagai is. Így, ha valaki netán elmulaszt (vagy korábban elmulasztott) egy hírt valamelyik előadásomról, csak a LETÖLTHETŐK oldalt kell megnyitnia, hogy ne maradjon le semmiről.

Minden kedves látogatónak jó olvasást, képnézegetést, hasznos időtöltést kívánok. Tekintsék az összegyűjtött olvasnivalót előzetes karácsonyi ajándéknak!

Debrecen, 2016. 12. 09.

Nagy Sándor (NaSa)

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.